Startzondag 2016 Startzondag 2016
Zondag 18 september zijn we het kerkelijk seizoen gestart met een gezamenlijke startzondag in Kuinre. Thema van deze dienst: Deel je leven. De kerkgangers kregen per gezin/echtpaar een kaartje waarop ze mochten schrijven wat ze willen delen. Deze kaartjes werden later weer uitgedeeld en zo lieten we zien dat we dichtbij op een makkelijke manier al dingen kunnen delen. Het is overigens best spannend door wie je gebeld wordt.  Sikke Siepel heeft een prachtige boom gemaakt waar alle groepen binnen de gemeente een appel in mochten hangen met de tekst erop wat zij als groep delen binnen de gemeente. Mooi dat deze boom zoveel vruchten draagt. Vruchten die gevoed worden vanuit de stam, die God verbeeld. Dat wij alleen een stukje van deze vruchten mogen zijn. Zo kunnen we samen starten aan een nieuw seizoen en proberen nieuw zaad te laten ontkiemen.
Daarnaast mochten alle kerkgangers een stukje fruit meenemen met een ludieke sticker, geloven hoeft niet krom te zijn, gelovigen kunnen pit hebben en lang niet altijd zuur zijn. Dat de kerk een plek is om verkwikt te worden, opgefrist te raken en we heten u, zowel in Blankenham als in Kuinre, van harte welkom!