Kinderdienst 13 oktober 2019 Kinderdienst 13 oktober 2019

Met de opening van het seizoen, tijdens de startzondag, hebben de kinderen van de zondagsscholen, aansluitend op het jaarthema “een goed verhaal”, op een kaartje hun goede verhaal getekend/geschreven. Deze zijn tijdens de dienst opgehangen in de geloofsboom.
Op zondag 13 oktober gaat mevr. Liesbeth Winters-Jonas uit Kraggenburg een kaartje uit de geloofsboom halen en daarmee gaat ze in de dienst met de kinderen aan de slag d.m.v. attributen, voorwerpen enz. enz..
In deze dienst staan de kinderen centraal. Maar ook voor de andere kerkgangers wordt het een fantastische dienst.
Het goede verhaal willen we graag met u/jullie delen tijdens deze dienst.
Met de voorbereidingen is de leiding van de zondagsschool al aan het denken gezet. Na de dienst is er limonade/koffie/thee om nog eens na te praten over deze bijzondere dienst.
Wij hopen u te ontmoeten op zondag 13 oktober om 10.00 uur in de Protestantse Kerk te Kuinre.