Elly en Willeke Elly en Willeke
Op vrijdagmiddag 16 oktober komen Elly Zuiderveld (van het duo Elly en Rikkert) en Willeke Brouwer in de Protestantse kerk.
Een uurtje vrolijke onzin: liedjes zingen, grapjes maken en Willeke gaat sneltekenen bij de liedjes van Elly. De kinderen gaan ook actief aan de slag.
Het begint om 14.00 uur. Na de tijd is er drinken met wat lekkers.
Voor de ouders die blijven kijken is er uiteraard ook een versnapering en een tafel waar jullie artikelen kunnen kopen van Elly of Willeke.
Graag doorgeven voor 12 oktober met hoeveel personen jullie willen komen naar deze vrolijke middag.
Vol = vol.

Graag opgeven bij Linda, mag via de app of email:
linda.polderman @ lichtmeijer.nl

Zondagsschool Kuinre

Na een hele lange periode van niet naar de kerk kunnen is de zondagsschool ook weer gestart met de startzondag op 20 september jl. Wij zijn blij dat we weer wat kunnen doen.

I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus starten we als zondagsschool niet op ons vertrouwde plekje voorin de kerkzaal, maar we starten op het balkon. De kinderen mogen gelijk bij binnenkomst naar boven waar we het eerste gedeelte van de dienst bijwonen op het balkon. Op het moment dat we anders ook hadden gaan we naar onze eigen ruimte. Fijn dat het toch op deze manier mogelijk is om naar de kerk te gaan.

De komende periode gaan we onderstaande verhalen vertellen:

We hopen jullie allemaal weer te ontmoeten op de zondagsschool. Mochten er nog wijzigingen komen op bovenstaande dan horen jullie dat via de nieuwsbrief.

Groetjes,  Joke, Jeanet, Trienette, Helma, Elise, Alieke en Linda

Palmpasen 2017 Palmpasen 2017

De kinderen van de zondagsschool hebben op Palmpasen koffie/thee met een broodje verzorgd voor de gemeenteleden tijdens het koffiedrinken voor de dienst. Het is altijd fantastisch om te zien hoe de kinderen er druk mee zijn. Dit wordt zeer gewaardeerd door een ieder.

Voorstelling: Niemand is zoals jij! Voorstelling: Niemand is zoals jij!
Op vrijdagmiddag 20 oktober was er een theatervoorstelling van Niemand is zoals jij. Een voorstelling op basis van het prentenboek van Max Lucado. We konden 31 kinderen en een aantal ouders/ belangsstellende welkom heten. Wat een fantastische voorstelling de kinderen gingen op in het verhaal en deden actief mee. Samen met Eli, Sterre, Wout en Lucia werd er een prachtig verhaal verteld over eigenwaarde en zelfbeeld. Het maakt niet uit hoe je bent, jij bent speciaal!
Na een koekje, koffie, thee of ranja kon iedereen rond 15.15 uur weer naar huis.
Een voorstelling die positief is ontvangen en zeker voor herhaling vatbaar is in wat voor vorm ook.
Foto's gemaakt door Cora Muis.