Zondagsschool Kuinre

We zijn al lekker druk met de kerstviering. De kinderen hebben inmiddels hun tekst gekregen.
Op de papieren met teksten missen jullie Elisa Fleur en Adriana. Zij gaan samen met hun ouders in de kerstvakantie naar familie in Chili, dus daarom is er voor hun geen tekst. In november hebben we alle kinderen gefotografeerd, de resultaten krijgen jullie te zien met de kerstviering.

Voor de komende weken is het programma als volgt:

1 december:
Is er zondagsschool om 10.00 uur. Er is een gezamenlijke dienst in Blankenham. We vertellen het verhaal uit Micha 2:6-13. We gaan ook onze teksten doornemen die we met de kerst mogen opvoeren.

8 december:
Is er zondagsschool om 10.00 uur. Er is een gezamenlijke dienst in Kuinre. We vertellen het verhaal uit Micha 4:1-8.

15 december:
Vandaag is er zondagsschool om 10.00 uur. Er is een gezamenlijke dienst in Blankenham. We gaan de gehele kerstliturgie doornemen, gewoon een generale repetitie.

22 december:
Vandaag hebben we ’s morgens GEEN zondagsschool. ’s Avonds houden we onze kerstviering. Aanvang 19.00 uur. Harry Muis speelt op het orgel. Jullie zijn van harte uitgenodigd samen met je ouders, opa’s, oma’s en iedereen die je maar mee wilt nemen. Wij hebben er zin in. Het wordt vast en zeker een mooie dienst.

Na de kerstviering is het tijd voor vakantie. We beginnen weer op zondag 12 januari 2020.

We hopen jullie allemaal weer te ontmoeten op de zondagsschool. Mochten er nog wijzigingen komen op bovenstaande dan horen jullie dat via de nieuwsbrief.

Groetjes, Joke, Jeanet, Trienette, Helma, Rypke, Alieke en Linda

Palmpasen 2017 Palmpasen 2017

De kinderen van de zondagsschool hebben op Palmpasen koffie/thee met een broodje verzorgd voor de gemeenteleden tijdens het koffiedrinken voor de dienst. Het is altijd fantastisch om te zien hoe de kinderen er druk mee zijn. Dit wordt zeer gewaardeerd door een ieder.

Voorstelling: Niemand is zoals jij! Voorstelling: Niemand is zoals jij!
Op vrijdagmiddag 20 oktober was er een theatervoorstelling van Niemand is zoals jij. Een voorstelling op basis van het prentenboek van Max Lucado. We konden 31 kinderen en een aantal ouders/ belangsstellende welkom heten. Wat een fantastische voorstelling de kinderen gingen op in het verhaal en deden actief mee. Samen met Eli, Sterre, Wout en Lucia werd er een prachtig verhaal verteld over eigenwaarde en zelfbeeld. Het maakt niet uit hoe je bent, jij bent speciaal!
Na een koekje, koffie, thee of ranja kon iedereen rond 15.15 uur weer naar huis.
Een voorstelling die positief is ontvangen en zeker voor herhaling vatbaar is in wat voor vorm ook.
Foto's gemaakt door Cora Muis.