Fjoervocals Fjoervocals
De “fjoervocals” is in december 2016 opgericht en bestaat uit twee broers en twee zussen, aangevuld met vrienden met een muziekhart voor het geloof. De band bestaat uit: drummer (Egbert de Boer), sologitarist (Johannes de Boer), basgitarist (Fred v/d Bos) en toetsenist (Aaltje de Boer) en drie zangeressen (Jantsje Dijkstra - de Boer) (Hendrikje Runia – Smink) (Hennie Eppinga – Hogenberg).  Samen proberen ze middels muziek en een beamer presentatie de kracht van Jezus bij mensen binnen te laten komen en voelbaar te maken wat geloven nu eigenlijk inhoudt, of hoe dat zou kunnen voelen. Aan de hand van zeven verhalen van toen en nu nemen ze u mee op reis door het dagboek van Jezus en dus ook vanuit Jezus oogpunt gezien. Na ieder verhaal vullen zij dit aan met een lied. Dit zijn veelal opwekkingsliederen met dragende melodieën, maar soms ook met heerlijke gitaarsolo’s. U kan daarin meezingen/luisteren en het geloof voelen. Al met al een uur durende muzikale dienst. Geschikt voor jong en oud. Aanvang 19.00 uur in de Protestantse Kerk. We hopen u te ontmoeten in deze bijzondere dienst.